Bog & idéHenrik Kehlet

Bøger skrevet af Henrik Kehlet

Læs mere om Henrik Kehlet
1 produkter
1 produkter
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Henrik Kehlet

Hvis du leder efter en bog skrevet af Henrik Kehlet, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kehlet.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Henrik Kehlet

Du kan bestille to bøger af Henrik Kehlet her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kehlet fås kun som indbundet. Bøgerne af Kehlet er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ortopædkirurgi" af Henrik Kehlet

Det er muligt at købe Henrik Kehlets "Ortopædkirurgi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kirurgi" af Henrik Kehlet

Det er muligt at købe Henrik Kehlets "Kirurgi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kehlet