Bog & idéHenrik Krogh

Bøger skrevet af Henrik Krogh

Læs mere om Henrik Krogh
3 produkter
3 produkter
Fra overlevelse til overskud
Fra overlevelse til overskudHenrik Krogh
99,95 DKK
e-bog
(0)
Fra overlevelse til overskud
Fra battlemind til safemind
Fra battlemind til safemindHenrik Krogh
119,95 DKK
e-bog
(0)
Fra battlemind til safemind
Praksisforskning i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praksisforskning i socialt arbejdeTilde Østergaard Sørensen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Praksisforskning i socialt arbejde

Mere om Henrik Krogh

Henrik Krogh har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Krogh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra overlevelse til overskud - strategier til at stortrives og blive langtidsfri" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fra battlemind til safemind - trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fra battlemind til safemind" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "filosofi i skolen" udgivet af Gyldendal - "Fra overlevelse til overskud" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Praksisforskning i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Fra battlemind til safemind" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fra overlevelse til overskud" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Henrik Kroghs bøger

Henrik Krogh har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Henrik Krogh fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Krogh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra overlevelse til overskud - strategier til at stortrives og blive langtidsfri" af Henrik Krogh

Hos Bog & idé er "Fra overlevelse til overskud - strategier til at stortrives og blive langtidsfri" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Henrik Krogh "Fra battlemind til safemind - trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed"

Det er muligt at købe Henrik Kroghs "Fra battlemind til safemind - trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Krogh