Bog & idéHenrik Madsen

Bøger skrevet af Henrik Madsen

Læs mere om Henrik Madsen
8 produkter
8 produkter
Gangster - Brian Sandberg
GangsterHenrik Madsen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Gangster
Niels Holgersens mærkelige rejse gennem Sverige
Niels Holgersens mærkelige rejse gennem SverigeSelma Lagerlöf
33,95 DKK
e-bog
(0)
Niels Holgersens mærkelige rejse gennem Sverige
Kriminelle betjente
STREAM
Kriminelle BetjenteHenrik Madsen
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Kriminelle Betjente
Gangster
STREAM
GangsterHenrik Madsen
109,95 DKK
Lydbog
(9)
Gangster
Kjeld
KjeldHenrik Madsen
139,95 DKK
EBOG
(1)
Kjeld
Riskær
STREAM
RiskærHenrik Madsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Riskær
Anja
STREAM
AnjaHenrik Madsen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Anja
Bogen om Peter
STREAM
Bogen om PeterHenrik Madsen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Bogen om Peter

Mere om Henrik Madsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Henrik Madsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kriminelle betjente" i serien "Audioteket" udgivet af Politikens Forlag - "Gangster" udgivet af Ekstra Bladet - "Kjeld" udgivet af People's - "Gangster - Brian Sandberg" udgivet af Ekstra Bladet - "Riskær" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gangster" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Anja" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kriminelle Betjente" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bogen om Peter" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kjeld" udgivet af People’sPress - "AT-håndbogen" udgivet af Forlaget Systime - "En overset succes?" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Henrik Madsen

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Henrik Madsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Madsens bøger fås i samtlige formater. Henrik Madsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kriminelle betjente" af Henrik Madsen

"Kriminelle betjente" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Madsens serie "Audioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Gangster" af Henrik Madsen

"Gangster" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ekstra Bladet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Madsen