Bog & idéHenrik Rander

Bøger skrevet af Henrik Rander

Læs mere om Henrik Rander
1 produkter
1 produkter
Voksendidaktik
VoksendidaktikTina Düsterdich Vejbæk
359,95 DKK
Hæftet
(1)
Voksendidaktik

Mere om Henrik Rander

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Henrik Rander. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Randers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny faglig ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Voksendidaktik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "En moderne voksendidaktik " i serien "Læringsarenaer" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Henrik Randers bøger

Du kan finde tre bøger af Henrik Rander her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Randers bøger kommer bare som hæftet. Henrik Rander bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny faglig ledelse" af Henrik Rander

Det er muligt at købe Henrik Randers "Ny faglig ledelse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henrik Rander "Voksendidaktik"

"Voksendidaktik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Randers serie "Relationsprofessionsserien". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Rander