Bog & idéHenrik S. Olesen

Bøger skrevet af Henrik S. Olesen

Læs mere om Henrik S. Olesen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målingerBirgit Rasmussen
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger

Mere om Henrik S. Olesen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Henrik S. Olesen. Det er "Udførelse af bygningsakustiske målinger". Den er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut på dansk. "Udførelse af bygningsakustiske målinger" er desuden en del af serien "SBI-anvisning".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik S. Olesens "Udførelse af bygningsakustiske målinger"

Det er muligt at købe Henrik S. Olesens "Udførelse af bygningsakustiske målinger" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Henrik S. Olesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik S. Olesen