Bog & idéHenrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodt

Bøger skrevet af Henrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodt

Læs mere om Henrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodt
1 produkter
1 produkter
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder
EU's Charter om Grundlæggende RettighederLouise Halleskov Storgaard
1279,95 DKK
HARDBACK
(0)
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder

Mere om Henrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodt

Du kan kun finde en enkelt bog af Henrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodt her hos Bog & idé. Bogen hedder "EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder". Det er Jurist- og Økonomforbundet (DJØF), der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodts "EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder"

"EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF).

Dette er en også en skøn bog fra Ventegodt, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Skovgaard-Petersen & Maria Ventegodt