Bog & idéHenrik Smit

Bøger skrevet af Henrik Smit

Læs mere om Henrik Smit
1 produkter
1 produkter
Human resource management
Human resource managementHenrik Smit
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Human resource management

Mere om Henrik Smit

Der findes en del bøger af Henrik Smit til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Smit.
Bøgerne fra Henrik Smit tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Libellus vocum Latinarum " i serien "Det 16. århundredes danske vokabularier" udgivet af C.A. Reitzel - "Livet skal jo leves" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Gyldendals Minilex. Fysik e-bog" udgivet af Gyldendal - "Human resource management" udgivet af Gyldendal - "Fysik" i serien "Gyldendals minilex" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Smits bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Henrik Smit hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Henrik Smit fås i et udvalg af formater. Henrik Smit bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Libellus vocum Latinarum " af Henrik Smit

Det er muligt at købe Henrik Smits "Libellus vocum Latinarum " som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Det 16. århundredes danske vokabularier". Bogen er til salg hos Bog & idé på lat og er publiceret af C.A. Reitzel.

"Livet skal jo leves" af Henrik Smit

Hos Bog & idé er "Livet skal jo leves" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Edition Wilhelm Hansen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Smit