Bog & idéHenrik Sten-Knudsen

Bøger skrevet af Henrik Sten-Knudsen

Læs mere om Henrik Sten-Knudsen
3 produkter
3 produkter
Ud over kanten
Ud over kantenHenrik Sten-Knudsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Ud over kanten
I strid med sandheden
STREAM
I strid med sandhedenHenrik Sten-Knudsen
99,95 DKK
Lydbog
(3)
I strid med sandheden
I strid med sandheden
I strid med sandhedenHenrik Sten-Knudsen
129,00 DKK
e-bog
(3)
I strid med sandheden

Mere om Henrik Sten-Knudsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Henrik Sten-Knudsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sten-Knudsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ud over kanten" udgivet af Storyside - "I strid med sandheden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I strid med sandheden" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Henrik Sten-Knudsen

Henrik Sten-Knudsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Henrik Sten-Knudsen fås i et udvalg af formater. Sten-Knudsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Sten-Knudsens "Ud over kanten"

Det er muligt at købe Henrik Sten-Knudsens "Ud over kanten" som lydbog. Du kan derudover altid have "Ud over kanten" af Henrik Sten-Knudsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Storyside.

"I strid med sandheden" af Henrik Sten-Knudsen

"I strid med sandheden" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "I strid med sandheden" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Sten-Knudsen