Bog & idéHenrik Svenningsen

Bøger skrevet af Henrik Svenningsen

Læs mere om Henrik Svenningsen
2 produkter
2 produkter
Mands liv, mands ære
TILBUD
STREAM
Mands liv, mands æreNiels Peter Juel Larsen
79,96 DKK99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mands liv, mands ære
11 fortællinger
TILBUD
11 fortællingerHenrik Svenningsen
63,96 DKK79,95 DKK
EBOG
(1)
11 fortællinger

Mere om Henrik Svenningsen

Der er flere forskellige bøger fra Henrik Svenningsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Svenningsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "11 fortællinger" udgivet af Skriveforlaget - "11 fortællinger" udgivet af Skriveforlaget

Henrik Svenningsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Henrik Svenningsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Svenningsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Svenningsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Skriveforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Svenningsens "11 fortællinger"

Hos Bog & idé er "11 fortællinger" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "11 fortællinger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"11 fortællinger" af Henrik Svenningsen

Det er muligt at købe Henrik Svenningsens "11 fortællinger" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Svenningsen