Bog & idéHenrik Tüchsen

Bøger skrevet af Henrik Tüchsen

Læs mere om Henrik Tüchsen
3 produkter
3 produkter
Aamund
AamundHenrik Tüchsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Aamund
Forsvareren
Forsvareren - Ebbe MogensenHenrik Tüchsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Forsvareren - Ebbe Mogensen
Da andelen satte sig på flæsket
Da andelen satte sig på flæsketHenrik Tüchsen
49,95 DKK
e-bog
(1)
Da andelen satte sig på flæsket

Mere om Henrik Tüchsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Henrik Tüchsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tüchsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forsvareren - Ebbe Mogensen" udgivet af Gyldendal Business - "Aamund" udgivet af Gyldendal Business - "Aamund" udgivet af Gyldendal Business - "Gammel - aldrig i livet" udgivet af Gyldendal Business - "Aamund" udgivet af Gyldendal - "Forsvareren" udgivet af Gyldendal Business - "Da andelen satte sig på flæsket" i serien "Den danske ledelseskanon" udgivet af Gyldendal Business - "Mærskformanden - Michael Pram Rasmussen" udgivet af People'sPress - "Da andelen satte sig på flæsket" i serien "Den danske ledelseskanon" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Henrik Tüchsen

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Henrik Tüchsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Henrik Tüchsen bøger i et udvalg af formater. Henrik Tüchsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Tüchsens "Forsvareren - Ebbe Mogensen"

Det er muligt at købe Henrik Tüchsens "Forsvareren - Ebbe Mogensen" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henrik Tüchsen "Aamund"

Det er muligt at købe Henrik Tüchsens "Aamund" som mp3-cd. Dette er en også en skøn bog fra Tüchsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Tüchsen