Bog & idéHenrik Villumsen

Bøger skrevet af Henrik Villumsen

Læs mere om Henrik Villumsen
1 produkter
1 produkter
Ledelsesskygger
BOEGERTILSTAERKPRIS
LedelsesskyggerHenrik Villumsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelsesskygger

Mere om Henrik Villumsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Henrik Villumsen. På listen nedenfor har du Villumsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsesskygger" udgivet af Trykværket - "Ledelsesskygger" udgivet af Trykværket

Henrik Villumsens bøger

Du kan finde to bøger af Henrik Villumsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Villumsens bøger fås kun som hæftet. Villumsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Trykværket.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Villumsens "Ledelsesskygger"

Det er muligt at købe Henrik Villumsens "Ledelsesskygger" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykværket.

Henrik Villumsen "Ledelsesskygger"

Hos Bog & idé er "Ledelsesskygger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Villumsen