Bog & idéHenrik W. Bendix

Bøger skrevet af Henrik W. Bendix

Læs mere om Henrik W. Bendix
6 produkter
6 produkter
Forskning, kvalitet og klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning, kvalitet og klinisk praksisSøren Barlebo Rasmussen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning, kvalitet og klinisk praksis
Frugtbar effektivisering i det offentlige
Frugtbar effektivisering i det offentligeHenrik W. Bendix
99,95 DKK
e-bog
(0)
Frugtbar effektivisering i det offentlige
Ledelse i sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i sundhedsvæsenetAnnemette Digmann
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i sundhedsvæsenet
Ledelse af spredning
Ledelse af spredningHenning Vestergaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse af spredning
Spredning af velfærdsløsninger = merværdi
Spredning af velfærdsløsninger = merværdiHenrik W. Bendix
49,95 DKK
e-bog
(0)
Spredning af velfærdsløsninger = merværdi
Offentlig Innovation - I ballance mellem idé og systematik
Offentlig Innovation - I ballance mellem idé og systematikHenrik W. Bendix
99,95 DKK
EBOG
(0)
Offentlig Innovation - I ballance mellem idé og systematik

Mere om Henrik W. Bendix

Der findes forskellige bøger skrevet af Henrik W. Bendix tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bendix' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Ledelse i sundhedsvæsenet" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Frugtbar effektivisering i det offentlige " i serien "Kort til viden¤Børsen offentlig" udgivet af Børsen - "Spredning af velfærdsløsninger = merværdi" udgivet af Gyldendal Business - "Offentlig Innovation - I ballance mellem idé og systematik" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal - "Hospitalsledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Principper for offentlig innovation" i serien "Børsen offentlig" udgivet af Børsen

Bøger af Henrik W. Bendix

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Henrik W. Bendix hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bendix' bøger kommer i flere forskellige formater. Henrik W. Bendix bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" af Henrik W. Bendix

Det er muligt at købe Henrik W. Bendix' "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse i sundhedsvæsenet" af Henrik W. Bendix

Hos Bog & idé er "Ledelse i sundhedsvæsenet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik W. Bendix