Bog & idéHenrik Wergeland

Bøger skrevet af Henrik Wergeland

Læs mere om Henrik Wergeland
2 produkter
2 produkter
Den engelske lods
Den engelske lodsHenrik Wergeland
38,95 DKK
e-bog
(0)
Den engelske lods
Jan van Huysums blomsterstykke
Jan van Huysums blomsterstykkeHenrik Wergeland
30,95 DKK
e-bog
(0)
Jan van Huysums blomsterstykke

Mere om Henrik Wergeland

Henrik Wergeland har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Wergelands nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Den engelske lods" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Jan van Huysums blomsterstykke" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Bøger skrevet af Henrik Wergeland

Henrik Wergeland har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Wergelands bøger fås bare som e-bog. Bøgerne af Wergeland er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Arne Herløv Petersen.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Wergelands "Den engelske lods"

Hos Bog & idé er "Den engelske lods" tilgængelig som e-bog. Med "Den engelske lods" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.

Henrik Wergeland "Jan van Huysums blomsterstykke"

Hos Bog & idé er "Jan van Huysums blomsterstykke" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Jan van Huysums blomsterstykke" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Wergelands serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Wergeland