Bog & idéHenrik Widell

Bøger skrevet af Henrik Widell

Læs mere om Henrik Widell
1 produkter
1 produkter
Reinkarnatørerne: Skumringsild
STREAM
Reinkarnatørerne: SkumringsildHenrik Widell
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Reinkarnatørerne: Skumringsild

Mere om Henrik Widell

Henrik Widell har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Reinkarnatørerne: Skumringsild". Det er DreamLitt, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Widells "Reinkarnatørerne: Skumringsild"

"Reinkarnatørerne: Skumringsild" er tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Reinkarnatørerne: Skumringsild" af Henrik Widell med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DreamLitt.

Endnu en af Henrik Widell skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Widell