Bog & idéHenrik Zacho

Bøger skrevet af Henrik Zacho

Læs mere om Henrik Zacho
1 produkter
1 produkter
Turen går til Korsika
Turen går til KorsikaHenrik Zacho
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Korsika

Mere om Henrik Zacho

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Henrik Zacho. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Zacho.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Korsika" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Korsika" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Korsika " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Henrik Zacho

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Henrik Zacho hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Henrik Zacho bøger i udvalgte formater. Zachos bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Korsika" af Henrik Zacho

Det er muligt at købe Henrik Zachos "Turen går til Korsika" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Zachos serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Korsika" af Henrik Zacho

"Turen går til Korsika" kan købes online som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Turen går til Korsika" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Zacho