Bog & idéHenry Smith

Bøger skrevet af Henry Smith

2 produkter
2 produkter
Bedstefar, fik du tit røvfuld?
Bedstefar, fik du tit røvfuld?Henry J. Smith
129,95 DKK
e-bog
(2)
Bedstefar, fik du tit røvfuld?
Sten har måske også en sjæl
STREAM
Sten har måske også en sjælHenry Smith
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Sten har måske også en sjæl

Mere om Henry Smith

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Henry Smith. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Smith.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vend brostenene, svende! " udgivet af Medieselskabet Nordvestsjælland - "De var frederikshavnere" udgivet af s.n. - "Bedstefar, fik du tit røvfuld?" udgivet af mellmgaard - "Sten har måske også en sjæl" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bedstefar, fik du tit røvfuld?" udgivet af mellemgaard

Mere om Henry Smiths bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Henry Smith hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Henry Smith bøger i udvalgte formater. Henry Smith bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henry Smiths "Vend brostenene, svende! "

Det er muligt at købe Henry Smiths "Vend brostenene, svende! " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Medieselskabet Nordvestsjælland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"De var frederikshavnere" af Henry Smith

Det er muligt at købe Henry Smiths "De var frederikshavnere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er s.n., der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henry Smith