Bog & idéHerbert Reinecker

Bøger skrevet af Herbert Reinecker

1 produkter
1 produkter
Fälle für den Kommissar, ER C
Fälle für den Kommissar, ER CHerbert Reinecker
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fälle für den Kommissar, ER C

Mere om Herbert Reinecker

Der findes mange bøger fra Herbert Reinecker tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Reineckers bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Herbert Reineckers bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fälle für den Kommissar, ER C" i serien "Easy readers¤Classics C" udgivet af Easy Readers - "Der Kommissar lässt bitten" i serien "Easy readers" udgivet af Aschehoug - "Fälle für den Kommissar " i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen¤Kriminalgeschichten" udgivet af Easy Readers - "Fälle für den Kommissar" i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen¤Kriminalgeschichten C" udgivet af Aschehoug

Bøger skrevet af Herbert Reinecker

Der er fire tilgængelige bøger af Herbert Reinecker hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Reineckers bøger som hæftet. Reinecker har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fälle für den Kommissar, ER C" af Herbert Reinecker

Hos Bog & idé er "Fälle für den Kommissar, ER C" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Reineckers serie "Easy readers¤Classics C". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk .

Herbert Reinecker "Der Kommissar lässt bitten"

Hos Bog & idé er "Der Kommissar lässt bitten" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Easy readers". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Herbert Reinecker