Bog & idéHermann Simon

Bøger skrevet af Hermann Simon

Læs mere om Hermann Simon
2 produkter
2 produkter
Sæt prisen rigtigt
Sæt prisen rigtigtHermann Simon
179,95 DKK
EBOG
(2)
Sæt prisen rigtigt
Sæt prisen rigtigt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sæt prisen rigtigtNicolai Broby Eckert og Søren Leth
269,96 DKK
Hæftet
(2)
Sæt prisen rigtigt

Mere om Hermann Simon

Der er mange bøger fra Hermann Simon tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Simons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sæt prisen rigtigt" udgivet af Politikens Forlag - "Sæt prisen rigtigt" udgivet af Politikens Forlag - "Sæt prisen rigtigt" udgivet af Politikens Forlag

Hermann Simons bøger

Du kan bestille tre bøger af Hermann Simon her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Simons bøger kommer i et udvalg af formater. Simons bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hermann Simons "Sæt prisen rigtigt"

"Sæt prisen rigtigt" kan købes som ebog. Med "Sæt prisen rigtigt" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Sæt prisen rigtigt" af Hermann Simon

Endnu en af Hermann Simon skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hermann Simon