Bog & idéHerodot

Bøger skrevet af Herodot

Læs mere om Herodot
1 produkter
1 produkter
Herodots historie, Bind 1 & 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Herodots historie, Bind 1 & 2Henrik Hastrup
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Herodots historie, Bind 1 & 2

Mere om Herodot

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Herodot. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ægypten" udgivet af imprimatur - "Herodots historie, Bind 1 & 2" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Herodot

Du kan købe to bøger af Herodot her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Herodot kan købes i forskellige formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Herodots "Ægypten"

Hos Bog & idé er "Ægypten" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af imprimatur.

"Herodots historie, Bind 1 & 2" af Herodot

"Herodots historie, Bind 1 & 2" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Herodot