Bog & idéHilde Matre Larsen

Bøger skrevet af Hilde Matre Larsen

Læs mere om Hilde Matre Larsen
3 produkter
3 produkter
Dreng og Pige reparerer
Dreng og Pige reparererHilde Matre Larsen
369,95 DKK
Hardback
(0)
Dreng og Pige reparerer
Dreng og Pige graver
Dreng og Pige graverHilde Matre Larsen
369,95 DKK
Hardback
(0)
Dreng og Pige graver
Dreng og Pige lader som om
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dreng og Pige lader som omHilde Matre Larsen
307,06 DKK
Hardback
(0)
Dreng og Pige lader som om

Mere om Hilde Matre Larsen

Der er en del bøger skrevet af Hilde Matre Larsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dreng og Pige graver" udgivet af Turbine - "Dreng og Pige lader som om" udgivet af Turbine - "Dreng og Pige reparerer" udgivet af Turbine

Mere om Hilde Matre Larsens bøger

Hilde Matre Larsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Larsen som hardback. Larsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Turbine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hilde Matre Larsens "Dreng og Pige graver"

"Dreng og Pige graver" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Dreng og Pige lader som om" af Hilde Matre Larsen

Det er muligt at købe Hilde Matre Larsens "Dreng og Pige lader som om" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hilde Matre Larsen