Bog & idéHiromi Itō

Bøger skrevet af Hiromi Itō

Læs mere om Hiromi Itō
2 produkter
2 produkter
Prærieulv og andre digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prærieulv og andre digteHiromi Itō
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Prærieulv og andre digte
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking

Mere om Hiromi Itō

Der er flere forskellige bøger af Hiromi Itō tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Itōs nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Hiromi Itōs bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Hiromi Itō

Der er tre tilgængelige bøger af Hiromi Itō hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Itō kommer bare som indbundet. Itōs bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Strandberg Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hiromi Itōs "Looking Writing Reading Looking"

"Looking Writing Reading Looking" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hiromi Itō "Dea Trier Mørch"

Det er muligt at købe Hiromi Itōs "Dea Trier Mørch" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hiromi Itō