Bog & idéHøg T

Bøger skrevet af Høg T

Læs mere om Høg T
1 produkter
1 produkter
Udbudsretlige erstatningsspørgsmål
Udbudsretlige erstatningsspørgsmålHøg T
396,95 DKK
PDF
(0)
Udbudsretlige erstatningsspørgsmål

Mere om Høg T

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Høg T. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra T.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Høg T's bøger

Høg T har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Høg T bøger i forskellige formater. T's bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" af Høg T

"Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" kan købes som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra T, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" af Høg T

Det er muligt at købe Høg T's "Udbudsretlige erstatningsspørgsmål" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Høg T