Bog & idéHolger M. Rasmussen

Bøger skrevet af Holger M. Rasmussen

Læs mere om Holger M. Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Brændevinsgrisen
BrændevinsgrisenHolger M. Rasmussen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Brændevinsgrisen

Mere om Holger M. Rasmussen

Der findes flere forskellige bøger fra Holger M. Rasmussen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rasmussens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brændevinsgrisen" udgivet af Gyldendal - "Brændevinsgrisen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Holger M. Rasmussen

Der er to tilgængelige udgivelser af Holger M. Rasmussen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Holger M. Rasmussen bøger i flere formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Holger M. Rasmussens "Brændevinsgrisen"

"Brændevinsgrisen" kan købes som ebog. Med "Brændevinsgrisen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Brændevinsgrisen" af Holger M. Rasmussen

"Brændevinsgrisen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Holger M. Rasmussen