Bog & idéHolger Scheibel

Bøger skrevet af Holger Scheibel

Læs mere om Holger Scheibel
8 produkter
8 produkter
Sonetter
BOEGERTILSTAERKPRIS
SonetterWilliam Shakespeare
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Sonetter
Livet er en fugl
STREAM
Livet er en fuglSøren Ryge Petersen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Livet er en fugl
Sicilianske naboer
STREAM
Sicilianske naboerHans Lyngby Jepsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Sicilianske naboer
Rosens navn E-Lydbog
STREAM
Rosens navn E-LydbogUmberto Eco
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Rosens navn E-Lydbog
Vilde ris og tamme indianere
STREAM
Vilde ris og tamme indianereNiels-Jacob Andersen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Vilde ris og tamme indianere
Fortællinger fra et tv-liv
STREAM
Fortællinger fra et tv-livSøren Ryge Petersen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Fortællinger fra et tv-liv
Vadmelsfolk 1
STREAM
Vadmelsfolk 1Jeppe Aakjær
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Vadmelsfolk 1
Begærets ret
STREAM
Begærets retAndré Brink
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Begærets ret

Mere om Holger Scheibel

Hvis du er på jagt efter en bog fra Holger Scheibel, har du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Scheibels seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tid Lærerens bog " i serien "Forundringsbøgerne" udgivet af Munksgaard - "Tid Elevens bog " i serien "Forundringsbøgerne" udgivet af Munksgaard - "I poesiens støbeform" udgivet af Eget forlag

Mere om Holger Scheibels bøger

Holger Scheibel har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Scheibel kommer bare som hæftet. Bøgerne af Scheibel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tid Lærerens bog " af Holger Scheibel

Hos Bog & idé er "Tid Lærerens bog " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Scheibels serie "Forundringsbøgerne". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Tid Elevens bog " af Holger Scheibel

Hos Bog & idé er "Tid Elevens bog " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Scheibels serie "Forundringsbøgerne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Holger Scheibel