Bog & idéHonneth

Bøger skrevet af Honneth

Læs mere om Honneth
1 produkter
1 produkter
Kamp om anerkendelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kamp om anerkendelseAxel Honneth
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Kamp om anerkendelse

Mere om Honneth

Hvis du mangler en bog af Honneth, finder du et stort sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kamp om anerkendelse" udgivet af Gyldendal - "Socialismens idé" udgivet af Gyldendal - "Kamp om anerkendelse" udgivet af Gyldendal - "Behovet for anerkendelse" udgivet af Gyldendal - "Behovet for anerkendelse" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Honneth

Du kan bestille fem bøger af Honneth her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Honneth bøger i udvalgte formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Honneths "Kamp om anerkendelse"

Det er muligt at købe Honneths "Kamp om anerkendelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Socialismens idé" af Honneth

"Socialismens idé" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Honneth