Bog & idéHubert Mingarelli

Bøger skrevet af Hubert Mingarelli

Læs mere om Hubert Mingarelli
3 produkter
3 produkter
Fire soldater
STREAM
Fire soldaterHubert Mingarelli
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Fire soldater
Manden som var tørstig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Manden som var tørstigHubert Mingarelli
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Manden som var tørstig
Fire soldater
Fire soldaterHubert Mingarelli
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Fire soldater

Mere om Hubert Mingarelli

Hubert Mingarelli har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mingarellis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manden som var tørstig" udgivet af Etcetera - "Fire soldater" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Manden som var tørstig" udgivet af Forlaget Etcetera - "Fire soldater" udgivet af Forlaget Etcetera

Bøger af Hubert Mingarelli

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Hubert Mingarelli hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hubert Mingarelli kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Mingarelli er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Manden som var tørstig" af Hubert Mingarelli

Hos Bog & idé er "Manden som var tørstig" tilgængelig som e-bog. Med "Manden som var tørstig" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Etcetera.

"Fire soldater" af Hubert Mingarelli

Hos Bog & idé er "Fire soldater" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Fire soldater" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Hubert Mingarelli