Bog & idéHugh Goddard

Bøger skrevet af Hugh Goddard

1 produkter
1 produkter
Den sande tro
Den sande troHugh Goddard
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Den sande tro

Mere om Hugh Goddard

Hugh Goddard har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den sande tro". Den er publiceret af Vandkunsten på dansk. "Den sande tro" er desuden udgivet i serien "Carsten Niebuhr biblioteket".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den sande tro" af Hugh Goddard

Det er muligt at købe Hugh Goddards "Den sande tro" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Carsten Niebuhr biblioteket". Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hugh Goddard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hugh Goddard