Bog & idéHugo Rasmussen

Bøger skrevet af Hugo Rasmussen

Læs mere om Hugo Rasmussen
2 produkter
2 produkter
De små synger CD del II
De små synger CDSøren Nyborg-Jensen
149,95 DKK
CD
(0)
De små synger CD
De små synger CD del II
De små synger CD del IISøren Nyborg-Jensen
149,95 DKK
CD
(0)
De små synger CD del II

Mere om Hugo Rasmussen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Hugo Rasmussen. På listen nedenfor finder du Rasmussens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oliemalerier 1958-2005" udgivet af Bornholms Tidende - "De små synger CD del II" i serien "De små synger" udgivet af Høst og Søn - "De små synger CD " i serien "De små synger" udgivet af Høst og Søn

Hugo Rasmussens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Hugo Rasmussen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Hugo Rasmussen kommer i samtlige formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hugo Rasmussens "Oliemalerier 1958-2005"

Det er muligt at købe Hugo Rasmussens "Oliemalerier 1958-2005" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bornholms Tidende.

Hugo Rasmussen "De små synger CD del II"

Hos Bog & idé er "De små synger CD del II" tilgængelig som cd. Dette er en også en skøn bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Rasmussens serie "De små synger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Hugo Rasmussen