Bog & idéHung Nguyen

Bøger skrevet af Hung Nguyen

Læs mere om Hung Nguyen
1 produkter
1 produkter
Dansk-vietnamesisk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk-vietnamesisk ordbogHung Nguyen
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk-vietnamesisk ordbog

Mere om Hung Nguyen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Hung Nguyen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nguyens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk-vietnamesisk ordbog" udgivet af Special - "Dansk-vietnamesisk ordbog" udgivet af Special

Bøger af Hung Nguyen

Du kan finde to bøger af Hung Nguyen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Nguyens bøger kommer blot som hæftet. Nguyens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Special.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk-vietnamesisk ordbog" af Hung Nguyen

"Dansk-vietnamesisk ordbog" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.

Hung Nguyen "Dansk-vietnamesisk ordbog"

Hos Bog & idé er "Dansk-vietnamesisk ordbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Special, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hung Nguyen