Bog & idéHysse Birgitte Forchhammer

Bøger skrevet af Hysse Birgitte Forchhammer

Læs mere om Hysse Birgitte Forchhammer
1 produkter
1 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi

Mere om Hysse Birgitte Forchhammer

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hysse Birgitte Forchhammer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Forchhammers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Mere om Hysse Birgitte Forchhammers bøger

Hysse Birgitte Forchhammer har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Hysse Birgitte Forchhammer fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Forchhammer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Hysse Birgitte Forchhammer

Hos Bog & idé er "Klinisk sundhedspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Hysse Birgitte Forchhammer

"Klinisk sundhedspsykologi" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Klinisk sundhedspsykologi" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hysse Birgitte Forchhammer