Bog & idéIda Felicia Noack

Bøger skrevet af Ida Felicia Noack

Læs mere om Ida Felicia Noack
1 produkter
1 produkter
Første
BOEGERTILSTAERKPRIS
FørsteKaroline Ferreria
41,46 DKK
Hæftet
(1)
Første

Mere om Ida Felicia Noack

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Ida Felicia Noack. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Noack.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klip mig" udgivet af Fahrenheit - "Første" udgivet af Lurifaks - "Rævhul" udgivet af Fahrenheit

Bøger skrevet af Ida Felicia Noack

Du kan finde tre bøger af Ida Felicia Noack her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Ida Felicia Noack kommer i forskellige formater. Noacks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ida Felicia Noacks "Klip mig"

"Klip mig" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ida Felicia Noack "Første"

"Første" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lurifaks, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Felicia Noack