Bog & idéInge Birgitte Siegumfeldt

Bøger skrevet af Inge Birgitte Siegumfeldt

Læs mere om Inge Birgitte Siegumfeldt
2 produkter
2 produkter
... en verden i ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
... en verden i ordInge Birgitte Siegumfeldt
290,46 DKK
Hæftet
(5)
... en verden i ord
En verden i ord
En verden i ordInge Birgitte Siegumfeldt
189,95 DKK
e-bog
(5)
En verden i ord

Mere om Inge Birgitte Siegumfeldt

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Inge Birgitte Siegumfeldt. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Siegumfeldt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "... en verden i ord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En verden i ord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En verden i ord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En verden i ord" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Inge Birgitte Siegumfeldt

Inge Birgitte Siegumfeldt har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Inge Birgitte Siegumfeldt kommer i flere formater. Siegumfeldts bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"... en verden i ord" af Inge Birgitte Siegumfeldt

Hos Bog & idé er "... en verden i ord" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Inge Birgitte Siegumfeldt "En verden i ord"

Hos Bog & idé er "En verden i ord" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Birgitte Siegumfeldt