Bog & idéInge Dalsgaard

Bøger skrevet af Inge Dalsgaard

Læs mere om Inge Dalsgaard
2 produkter
2 produkter
På sporet af årgang 1946
På sporet af årgang 1946Jytte Hilden & Inge Dalsgaard
129,95 DKK
Hæftet
(2)
På sporet af årgang 1946
På sporet af årgang 1946
STREAM
På sporet af årgang 1946Inge Dalsgaard
69,95 DKK
Lydbog
(2)
På sporet af årgang 1946

Mere om Inge Dalsgaard

Inge Dalsgaard har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Dalsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På sporet af årgang 1946" udgivet af SAGA Egmont - "På sporet af årgang 1946" udgivet af Frydenlund

Mere om Inge Dalsgaards bøger

Du kan købe to bøger af Inge Dalsgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Inge Dalsgaard kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Dalsgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"På sporet af årgang 1946" af Inge Dalsgaard

Hos Bog & idé er "På sporet af årgang 1946" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "På sporet af årgang 1946" af Inge Dalsgaard med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

Inge Dalsgaard "På sporet af årgang 1946"

Det er muligt at købe Inge Dalsgaards "På sporet af årgang 1946" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Dalsgaard