Bog & idéInge Demant Mortensen

Bøger skrevet af Inge Demant Mortensen

Læs mere om Inge Demant Mortensen
2 produkter
2 produkter
Mount Nebo
Mount NeboIngolf Thuesen og Inge Demant Mortensen
149,95 DKK
Hardback
(1)
Mount Nebo
Nomads of Luristan
Nomads of LuristanInge Demant Mortensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Nomads of Luristan

Mere om Inge Demant Mortensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Inge Demant Mortensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Mount Nebo" i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus" udgivet af Orbis - "Mount Nebo. An archeological survey of the region" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Nomads of Luristan " i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Thames and Hudson og Rhodos

Bøger af Inge Demant Mortensen

Der er tre tilgængelige bøger af Inge Demant Mortensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Inge Demant Mortensen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Mortensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inge Demant Mortensens "Mount Nebo"

Hos Bog & idé er "Mount Nebo" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus". Det er Orbis, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Inge Demant Mortensen "Mount Nebo. An archeological survey of the region"

Det er muligt at købe Inge Demant Mortensens "Mount Nebo. An archeological survey of the region" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Demant Mortensen