Bog & idéInge Helleberg

Bøger skrevet af Inge Helleberg

Læs mere om Inge Helleberg
1 produkter
1 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiPeter Muus
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Inge Helleberg

Du kan kun købe en enkelt bog af Inge Helleberg her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ortopædkirurgi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ortopædkirurgi" af Inge Helleberg

"Ortopædkirurgi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Helleberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Helleberg