Bog & idéInge Kryger Pedersen

Bøger skrevet af Inge Kryger Pedersen

Læs mere om Inge Kryger Pedersen
6 produkter
6 produkter
Sociologisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologisk leksikonSteen Nepper Larsen
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Sociologisk leksikon
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Kampen med kroppen
Kampen med kroppenMatilde Høybye-Mortensen
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Kampen med kroppen
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog

Mere om Inge Kryger Pedersen

Inge Kryger Pedersen har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Pedersen.
Bøgerne fra Inge Kryger Pedersen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Sociologisk Leksikon PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon Studerende Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon PRO Online" udgivet af Gyldendal - "Sociologisk Leksikon Online" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sociologisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard - "Ph.D.-afhandling. Den excellente pæstation" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Mere om Inge Kryger Pedersens bøger

Der er 18 tilgængelige bøger af Inge Kryger Pedersen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Inge Kryger Pedersen bøger i et udvalg af formater. Inge Kryger Pedersen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inge Kryger Pedersens "Sociologiens problemer - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Sociologiens problemer - en grundbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sundhedssociologi" af Inge Kryger Pedersen

"Sundhedssociologi" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Kryger Pedersen