Bog & idéInge Langhave

Bøger skrevet af Inge Langhave

Læs mere om Inge Langhave
2 produkter
2 produkter
Lærebog om indkomstskat
Lærebog om indkomstskatJane Bolander
1599,95 DKK
Hardback
(0)
Lærebog om indkomstskat
Afskrivningsloven
AfskrivningslovenInge Langhave
1319,95 DKK
EBOG
(0)
Afskrivningsloven

Mere om Inge Langhave

Der findes forskellige bøger skrevet af Inge Langhave på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Langhave.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Afskrivningsloven" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Afskrivningsloven" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Skatteretten" udgivet af Karnov Group - "Skatteretten 3" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Mere om Inge Langhaves bøger

Inge Langhave har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Inge Langhave kan købes i et udvalg af formater. Langhaves bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inge Langhaves "Lærebog om indkomstskat"

Det er muligt at købe Inge Langhaves "Lærebog om indkomstskat" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Inge Langhave "Afskrivningsloven"

Det er muligt at købe Inge Langhaves "Afskrivningsloven" som ebog. Hvis du køber "Afskrivningsloven" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Langhave