Bog & idéInge M. Bryderup

Bøger skrevet af Inge M. Bryderup

Læs mere om Inge M. Bryderup
5 produkter
5 produkter
Anbragte børn og unge på døgninstitutioner og socialpædagogiske opholdssteder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anbragte børn og unge på døgninstitutioner og socialpædagogiske opholdsstederInge M. Bryderup
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anbragte børn og unge på døgninstitutioner og socialpædagogiske opholdssteder
Ungdomskriminalitet, socialpolitik og socialpædagogik
Ungdomskriminalitet, socialpolitik og socialpædagogikInge Bryderup
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Ungdomskriminalitet, socialpolitik og socialpædagogik
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogikJanne Hedegaard Hansen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik
Familiepleje i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Familiepleje i DanmarkInge M. Bryderup
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Familiepleje i Danmark
Børnelove og socialpædagogik gennem hundrede år
Børnelove og socialpædagogik gennem hundrede årInge M. Bryderup
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Børnelove og socialpædagogik gennem hundrede år

Mere om Inge M. Bryderup

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Inge M. Bryderup. På listen nedenfor har du Bryderups seneste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Inge M. Bryderups bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aktuelle udfordringer i socialpædagogikken" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Socialpædagogisk metodeudvikling" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Pædagogmedhjælpernes arbejde i daginstitutioner for 0-6-årige" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Drop afmagten" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Ord som vurderer" udgivet af Socialministeriet - "Skolegang for anbragte børn og unge" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Familiepleje i Danmark" udgivet af Klim - "Evidence based and knowledge based social work" udgivet af Danish School of Education. Aarhus University Press - "Tidlig indsats" udgivet af Klim - "Tidligere anbragte unge og uddannelse" udgivet af Klim - "Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik" udgivet af Gyldendal - "Ungdomskriminalitet, socialpolitik og socialpædagogik" udgivet af Klim - "IKT og pædagogisk praksis på danske grundskoler" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Social Ulighed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Børnelove og socialpædagogik gennem hundrede år" udgivet af Klim - "Integration af IT i folkeskolens undervisning" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Specialundervisning på anbringelsessteder og i dagbehandlingstilbud" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Specialundervisning på anbringelsessteder og i dagbehandlingstilbud" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Kvindehjemmet Jagtvej" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut

Inge M. Bryderups bøger

Du kan bestille 19 bøger af Inge M. Bryderup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bryderups bøger kommer i flere formater. Bryderup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inge M. Bryderups "Aktuelle udfordringer i socialpædagogikken"

Det er muligt at købe Inge M. Bryderups "Aktuelle udfordringer i socialpædagogikken" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Inge M. Bryderup "Socialpædagogisk metodeudvikling"

Det er muligt at købe Inge M. Bryderups "Socialpædagogisk metodeudvikling" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge M. Bryderup