Bog & idéInge Poulsen

Bøger skrevet af Inge Poulsen

Læs mere om Inge Poulsen
1 produkter
1 produkter
Det barn som sig glæder
Det barn som sig glæderInge Poulsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Det barn som sig glæder

Mere om Inge Poulsen

Inge Poulsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Jørgen Leth og bekendelsens problem". Den er publiceret af Syddansk Universitetsforlag på dansk. "Jørgen Leth og bekendelsens problem" er desuden en del af serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inge Poulsens "Jørgen Leth og bekendelsens problem"

Det er muligt at købe Inge Poulsens "Jørgen Leth og bekendelsens problem" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Poulsens serie "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Inge Poulsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Poulsen