Bog & idéInge Schoug Larsen

Bøger skrevet af Inge Schoug Larsen

1 produkter
1 produkter
Samarbejde om det skolestartende barn
Samarbejde om det skolestartende barnInge Schoug Larsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Samarbejde om det skolestartende barn

Mere om Inge Schoug Larsen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Inge Schoug Larsen. Bogen har titlen "Samarbejde om det skolestartende barn". Den er publiceret af Akademisk Forlag på dansk. "Samarbejde om det skolestartende barn" er desuden udgivet i serien "Relationsprofessionsserien".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samarbejde om det skolestartende barn" af Inge Schoug Larsen

"Samarbejde om det skolestartende barn" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Schoug Larsens serie "Relationsprofessionsserien". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Schoug Larsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Schoug Larsen