Bog & idéInge Storgaard Bonfils

Bøger skrevet af Inge Storgaard Bonfils

Læs mere om Inge Storgaard Bonfils
2 produkter
2 produkter
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Sociologi og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og rehabiliteringJette Bangshaab
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og rehabilitering

Mere om Inge Storgaard Bonfils

Der findes en del bøger skrevet af Inge Storgaard Bonfils på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bonfils' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Specialeserien. De kommunale politikere og embedsmænd" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Kommunernes samarbejde med handicaporganisationerne" udgivet af Center for Ligebehandling af Handicappede - "Puljejobordningen" i serien "Socialforskningsinstituttet" udgivet af Socialforskningsinstituttet - "Guiden til demokratiske deltagelsesmetoder" udgivet af Center for Ligebehandling af Handicappede - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard - "Ph.d.-serien. Den handicappolitiske aktør" i serien "Ph.D.-serien" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

Bøger skrevet af Inge Storgaard Bonfils

Der er otte tilgængelige bøger af Inge Storgaard Bonfils hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Bonfils' bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Bonfils skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inge Storgaard Bonfils' "Sociologi og rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Sociologi og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Specialeserien. De kommunale politikere og embedsmænd" af Inge Storgaard Bonfils

"Specialeserien. De kommunale politikere og embedsmænd" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Storgaard Bonfils