Bog & idéIngeborg M. Borgerud

Bøger skrevet af Ingeborg M. Borgerud

Læs mere om Ingeborg M. Borgerud
1 produkter
1 produkter
Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar
Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentarAgathe Løwenborg
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar

Mere om Ingeborg M. Borgerud

Der er kun én bog af Ingeborg M. Borgerud tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ingeborg M. Borgeruds "Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar"

Hos Bog & idé er "Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Ingeborg M. Borgerud fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ingeborg M. Borgerud