Bog & idéIngeborg Østergaard

Bøger skrevet af Ingeborg Østergaard

Læs mere om Ingeborg Østergaard
1 produkter
1 produkter
Bedre borgerkontakter
Bedre borgerkontakterIngeborg Østergaard
49,95 DKK
e-bog
(0)
Bedre borgerkontakter

Mere om Ingeborg Østergaard

Ingeborg Østergaard har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Østergaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bedre borgerkontakter" udgivet af Gyldendal Business - "Bedre borgerkontakter" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ingeborg Østergaard

Ingeborg Østergaard har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ingeborg Østergaard fås i flere formater. Østergaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingeborg Østergaards "Bedre borgerkontakter"

"Bedre borgerkontakter" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ingeborg Østergaard "Bedre borgerkontakter"

Hos Bog & idé er "Bedre borgerkontakter" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Bedre borgerkontakter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingeborg Østergaard