Bog & idéIngelise Flensborg

Bøger skrevet af Ingelise Flensborg

Læs mere om Ingelise Flensborg
2 produkter
2 produkter
Visuel kulturpædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Visuel kulturpædagogikIngelise Flensborg
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Visuel kulturpædagogik
GRANDparents
GRANDparentsIngelise Flensborg
119,95 DKK
EBOG
(0)
GRANDparents

Mere om Ingelise Flensborg

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Ingelise Flensborg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Flensborg.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ingelise Flensborgs bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "GRANDparents" udgivet af Books on Demand - "GRANDparents" udgivet af Books on Demand - "Æstetisk erkendelse i den grafiske brugerflade" udgivet af Center for Billedpædagogisk Forskning, Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Æstetiske Fag og Mediepædagogik - "Billedeksperimenter" udgivet af Dansklærerforeningen - "Visuel kulturpædagogik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ingelise Flensborg

Ingelise Flensborg har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Flensborgs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Flensborg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"GRANDparents" af Ingelise Flensborg

Hos Bog & idé er "GRANDparents" tilgængelig som ebog. "GRANDparents" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Ingelise Flensborg "GRANDparents"

"GRANDparents" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Ingelise Flensborg