Bog & idéInger Frimanson

Bøger skrevet af Inger Frimanson

Læs mere om Inger Frimanson
0 produkter

Mere om Inger Frimanson

Der er flere bøger skrevet af Inger Frimanson tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Frimansons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vintermord" udgivet af People’sPress - "Vintermord" udgivet af People's Press

Bøger skrevet af Inger Frimanson

Du kan finde to bøger af Inger Frimanson her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Frimansons bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Frimanson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vintermord" af Inger Frimanson

"Vintermord" kan købes som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Vintermord" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"Vintermord" af Inger Frimanson

Hos Bog & idé er "Vintermord" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's Press.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Frimanson