Bog & idéInger Margrethe Mikkelsen

Bøger skrevet af Inger Margrethe Mikkelsen

Læs mere om Inger Margrethe Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
Tro, håb og minikonfirmander
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tro, håb og minikonfirmanderKirsten Aalborg Sørensen og Leise Christensen
107,86 DKK
Materialekasse
(0)
Tro, håb og minikonfirmander

Mere om Inger Margrethe Mikkelsen

Hvis du leder efter en bog fra Inger Margrethe Mikkelsen, finder du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro, håb og minikonfirmander" udgivet af Aros Underviser - "Tro, håb og minikonfirmander" udgivet af Aros Underviser

Mere om Inger Margrethe Mikkelsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Inger Margrethe Mikkelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Mikkelsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Aros Underviser.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inger Margrethe Mikkelsens "Tro, håb og minikonfirmander"

"Tro, håb og minikonfirmander" kan købes som materialekasse. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Inger Margrethe Mikkelsen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aros Underviser.

Inger Margrethe Mikkelsen "Tro, håb og minikonfirmander"

Det er muligt at købe Inger Margrethe Mikkelsens "Tro, håb og minikonfirmander" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aros Underviser.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Margrethe Mikkelsen