Bog & idéInger Marie Larsen-Nielsen

Bøger skrevet af Inger Marie Larsen-Nielsen

Læs mere om Inger Marie Larsen-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab

Mere om Inger Marie Larsen-Nielsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger fra Inger Marie Larsen-Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Larsen-Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Daginstitutionsledelse - profession og ledelse" udgivet af HansReitzels - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Inger Marie Larsen-Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Inger Marie Larsen-Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Larsen-Nielsens bøger fås bare som hæftet. Larsen-Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inger Marie Larsen-Nielsens "Daginstitutionsledelse - profession og ledelse"

Det er muligt at købe Inger Marie Larsen-Nielsens "Daginstitutionsledelse - profession og ledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Inger Marie Larsen-Nielsen "Samskabelse og socialt entreprenørskab"

Hos Bog & idé er "Samskabelse og socialt entreprenørskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Marie Larsen-Nielsen