Bog & idéInger Minnasdatter

Bøger skrevet af Inger Minnasdatter

Læs mere om Inger Minnasdatter
4 produkter
4 produkter
Patientologi 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Patientologi 2. udgaveRedaktør: Anne-Mette Graubæk
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Patientologi 2. udgave
Patientologi
PatientologiSanne Angel
169,95 DKK
EBOG
(0)
Patientologi
Samlede Tranströmer, klassiker
Samlede Tranströmer, klassikerInger Minnasdatter
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Samlede Tranströmer, klassiker
Samlede Tranströmer, klassiker
Samlede TranströmerInger Minnasdatter
119,95 DKK
EBOG
(0)
Samlede Tranströmer

Mere om Inger Minnasdatter

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Inger Minnasdatter. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Minnasdatter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samlede Tranströmer" i serien "Collector´s edition" udgivet af Rosinante - "Samlede Tranströmer" i serien "Collector´s edition" udgivet af Gyldendal - "Samlede Tranströmer, klassiker " i serien "Collector´s edition" udgivet af Rosinante

Bøger af Inger Minnasdatter

Inger Minnasdatter har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Inger Minnasdatter bøger i samtlige formater. Bøgerne af Minnasdatter er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samlede Tranströmer" af Inger Minnasdatter

"Samlede Tranströmer" er tilgængelig som ebog. "Samlede Tranströmer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Collector´s edition". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.

"Samlede Tranströmer" af Inger Minnasdatter

Det er muligt at købe Inger Minnasdatters "Samlede Tranströmer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Minnasdatters serie "Collector´s edition". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Minnasdatter