Bog & idéInger Schrøder

Bøger skrevet af Inger Schrøder

Læs mere om Inger Schrøder
1 produkter
1 produkter
Sociologi og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og rehabiliteringJette Bangshaab
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og rehabilitering

Mere om Inger Schrøder

Der findes forskellige bøger skrevet af Inger Schrøder til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Schrøder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Sociologi og rehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard

Bøger af Inger Schrøder

Inger Schrøder har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Inger Schrøder bøger i flere forskellige formater. Schrøder har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inger Schrøders "Sociologi og rehabilitering"

"Sociologi og rehabilitering" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Inger Schrøder "Neurologi og neurorehabilitering"

Det er muligt at købe Inger Schrøders "Neurologi og neurorehabilitering" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Schrøder