Bog & idéInger Smærup Sørensen

Bøger skrevet af Inger Smærup Sørensen

Læs mere om Inger Smærup Sørensen
5 produkter
5 produkter
Dødsbo
DødsboInger Smærup Sørensen
229,95 DKK
Hæftet
(7)
Dødsbo
Nordlys
STREAM
NordlysJógvan Isaksen
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Nordlys
Dødsbo
DødsboInger Smærup Sørensen
149,95 DKK
Lydbog
(7)
Dødsbo
Dødsbo
DødsboInger Smærup Sørensen
149,95 DKK
EBOG
(7)
Dødsbo
Nordlys
NordlysJógvan Isaksen
79,95 DKK
EBOG
(3)
Nordlys

Mere om Inger Smærup Sørensen

Hvis du mangler en bog fra Inger Smærup Sørensen, ser du et stort udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Smærup Sørensens seneste udgivelser.
Bøgerne fra Inger Smærup Sørensen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Færøsk kunst" i serien "HNJs Ultimative Guide til Færøerne" udgivet af H. N. Jacobsens Bókahandil - "Faroese Art" i serien "HNJs Indispensable Guide To The Faroe Islands" udgivet af H. N. Jacobsens Bókahandil

Bøger skrevet af Inger Smærup Sørensen

Inger Smærup Sørensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Smærup Sørensen som hæftet. Inger Smærup Sørensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af H. N. Jacobsens Bókahandil.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inger Smærup Sørensens "Færøsk kunst"

Det er muligt at købe Inger Smærup Sørensens "Færøsk kunst" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Smærup Sørensens serie "HNJs Ultimative Guide til Færøerne". Det er H. N. Jacobsens Bókahandil, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Faroese Art" af Inger Smærup Sørensen

Det er muligt at købe Inger Smærup Sørensens "Faroese Art" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "HNJs Indispensable Guide To The Faroe Islands". Det er H. N. Jacobsens Bókahandil, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Smærup Sørensen